timberland kängor online

Timberland Kängor Online!
Timberland Kängor Online!

Valuta:

 

FAQs

F: Kan leveransadress vara en annan än faktureringsadress

A: Ja, det kan vara annorlunda. Du kan lämna din sändnings tilltalar när du lägger ordern. Vi kommer att skicka order till den adressen.

F: Hur kan jag annullera en beställning?

A: Om du inte vill att ordning, måste du kontakta oss inom 12 timmar efter betalningen klar. Så att vi kan avbryta det innan skeppas ut.

F: beställningsprocessen avbröts. Vad händer nu?

A: Om betalningen är slutförd, men har inte fått någon bekräftelse från oss via e-post, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. (Vänligen kontrollera ert uttalande att bekräfta om betalningen är slutförd.) Om din beställning inte går igenom, kan du gå tillbaka att ordna. De tidigare order kommer att ogiltigt automatiskt.

F: Mitt kort accepterades inte som betalningsmetod, även om det utfärdats med stöd av en av de ovan nämnda internationella organisationer. Varför?

A: Orsaker till avslag kan vara följande:
-Insufficient Fonder - det är nödvändigt att ladda ditt konto.
-Ditt Kort är på en "svart lista" -det redovisas som stjäls, försvunna eller blockeras av kortinnehavaren.
-kort Emittent inte godkänna e-handelstransaktioner - utfärdande banken måste kontaktas och uppmanas att aktivera denna tjänst. Naturligtvis, det beror också på vilken typ kortet, eftersom det finns några banker som inte tillåter denna typ av transaktion. I denna situation, kan du försöka med ett annat kort igen.
-Den Kort utfärdande banken inte kunde kontaktas och den definierade "stand-in" gränser tillåter inte e-handelstransaktioner eller om det finns en specifik högsta värdet av transaktionen. Du måste ringa stödlinjen på din bank med telefonnummer tryckt på baksidan av din kredit / betalkort.
Ditt kort utfärdande banken är den enda plats där realistisk information om händelsen transaktionen kan hittas.

F: Kommer mina kreditkortsuppgifter hålls på webbplatsen

A: Nej! Kontokortet som tredje part företag som bearbetar transaktionen, kan det garantera att inga andra som kan få tillgång till någon av dina kortuppgifter med den senaste tekniken som finns. För kort som utfärdats inom ramen för andra organisationer, är den här informationen krypteras med egenutvecklade krypteringsalgoritmer, och lagras på miljöer utan någon online eller fjärråtkomst. Informationen lagras längre än den tid som behövs om kortinnehavaren begär en återbetalning.

F: Måste jag betala skatt?

A: Nej, vi markera alla paket som gåva / prov, så att kunderna inte behöver betala för det. I den osannolika händelse att du är skyldig att betala, kan du ge mottagandet av skatte fakturan till vår kundtjänst. Då kommer vi att lösa det åt dig.