timberland kängor online

Timberland Kängor Online!
Timberland Kängor Online!

Valuta:

 

Köpinformation

Vår webbplats respekterar integriteten hos våra besökare / kunder, vilket är oerhört viktigt för oss. För att bättre kunna hjälpa dig och få dig att förstå hur informationen används på vår sida, har vi förklarat vår sekretesspolicy nedan.

1.Det information vi samlar in

Vi anser att det är viktigt för dig att veta vilken typ av information som vi samlar in. Informationen inkluderar ditt e-post, namn, företagsnamn, Gatuadress, postnummer, ort, land, telefonnummer, lösenord och så vidare.
Registrering och beställning
Under registreringen kommer vårt system bara hålla ditt konto, lösenord och e-post. När du skapar ordern kommer frakt och kontaktuppgifter lämnas. Om vi stöter på ett problem vid behandlingen av din order, kan vi använda den personliga information du lämnar för att kontakta dig.
E-postadresser:
Din e-postadress används för att registrera och placera beställa online. Och det kommer också att få vårt kampanj meddelande när vi tar nya produkter. Naturligtvis kan du också avregistrera kampanj meddelande.

2.Den användning av information

- Hjälp oss att göra webbplatsen lättare för dig att använda och behöver inte ange informationen igen.
- Hjälper dig att snabbt hitta information, produkter och tjänster.
- Hjälp oss att skapa innehåll på denna webbplats som är mest relevanta för dig.
- Alert dig till nya information, produkter och tjänster.

3.Privacy Säkerhet

Vi kommer inte att sälja (eller handel eller hyra) dina personuppgifter till andra företag. Vi använder också det senaste inom krypteringsteknik för att säkerställa att information säker. Och alla medarbetare som vi anställer måste underteckna ett sekretessavtal som förbjuder dem från att avslöja någon information till andra personer eller enheter.
Tillbaka